Articole şi sfaturi
"Trusa de vară" – ghidul tău pentru o vacanţă perfectă
Temperaturile înalte din timpul verii ne duc cu gândul la vacanţă iar faptul că micile probleme de sănătate ar putea schimba scenariul vacanţei , ne scade din satisfacţia concediului mai ales că unele probleme pot apărea pe neaşteptate, îndeosebi când mergem în vacanţă cu copiii, şi nu numai.
Astfel, pentru a savura la maxim zilele de vacanță, este necesar să avem remediile potrivite pentru a ne proteja în situațiile neașteptate.
 
Cu acest scop, echipa farmaciei „Felicia” a pregătit „Trusa de varăghidul tău pentru o vacanță perfectă”.
Aici puteți găsi recomandările specialiștilor noștri pentru pentru a organizarea corectă a trusei de medicamente necesară în vacanță. Iar pentru confortul Dvs am setat prețuri speciale pentru prudusele de importanță primară.


 
Iar dacă ești în perioada pregătirii trusei de îngirjire estivală, aflați că pielea are nevoie cel mai mult să fie protejată pentru că este supusă unor mari provocări din cauza razelor soarelui și, de aceea, trebuie să adaptăm produsele cosmetice pentru a ne asigura un bronz sănător. Iar în „Trusa de vară” găsiți o varietate de produse cosmetice cu protecție maximă impotriva soarelui care sunt adaptate fiecarui tip de ten.
 
Surprizele continuă cu „Trusa de vară”. Astfel oricare produs cumpărat vă asigură participarea la extragerile săptămânale și lunare pentru unul din premiile propuse.( descarcă broșura pentru a vizualiza premiile)
 

  1. Găsește Trusa de Vară în farmaciile „Felicia”.
Trusa de vară de la „Felicia” este ghidul tău cu sfaturi privind medicamentele și cosmeticele necesare într-o vacanță. Iar ca să-ți păstrezi ochelarii în formă, am dorit să faceți cunoștință cu regulile de îngrijire a ochelarilor.
 

  1. Completează Trusa ta de Vară cu produsele care ți se potrivesc.
Cumpără oricare  produs, din medicamente sau cosmetice, și participă la tombolă. În cazul în care cumpărătura se repetă, aveți șansa să primiți mai multe cupoane.
 

  1. Primește cuponul de participare și înscrie-te la tombolă.
Cuponul poate fi obținut la locul de cumpărare. Completează partea A și B a cuponului. Partea A rămâne la noi, iar partea B – o păstrați la dvs.
 

  1. Păstrează cuponul până la data extragerii.
Extragerile vor avea loc saptamînal, în fiecare zi de luni, și lunar, în ultima zi a lunii pe adresa: Farmacia „Felicia”, str. Kiev, 11, or. Chișinău.
 
Dumneavoastră puteți fi unul dintre câștigători! Mult succes!
 
Descărcați în format electronic:
Broșura 
Regulament oficial a campaniei 
 

Copyright © 2012. Toate drepturile rezervate
Preluarea materialelor grafice şi a informaţiei de pe acest site se permite doar cu menţionarea sursei.
Site realizat de DQ Team